Požar u Trampovoj kuli: Dve osobe povređene, oglasio se sin američkog predsednika! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Jan.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Trampovoj kuli: Dve osobe povređene, oglasio se sin američkog predsednika! (FOTO, VIDEO)

Dve osobe povređene su danas, od čega jedna ozbiljno, u požaru koji je izbio danas u Trampovoj kuli u Njujorku, saopštila je vatrogasna služba.

Kako se navodi, iako je prvobitno javljeno da nema povređenih, jedna osoba je zadobila lakše, a druga ozbiljne povrede, opasne po život, prenosi Rojters.

Požar je izbio malo pre 07.00 sati jutros po lokalnom vremenu, a vest o požaru brzo se proširila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na društvenim mrežama.

Trampova kula istovremeno je i poslovna i stambena zgrada, a požar je oko 90 minuta gasilo 84 vatrogasca.

Fire crews are responding to a fire at Trump Tower. There have been no injuries or evacuations, and the President is not currently at Trump Tower. pic.twitter.com/xcsHVX5bhP

Na video snimcima objavljenim na društvenim mrežama, vidi se gust dim koji se širi sa vrha zgrade.

There's either fire at Trump Tower or New York has chosen a new Pope. (Did someone already make a white smoke vs. black smoke joke yet?)#MondayMotivationpic.twitter.com/CxfKI0q02q





Jedan od sinova američkog predsednika Donalda Trampa, Erik napisao je na svom Tviteru da je požar izbio kada su se zapalile električne instralacije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.