Požar kod Omiša još nije ugašen

Izvor: Press, 04.Jul.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod Omiša još nije ugašen

Veliki požar u Lokvi Rogoznici, nedaleko od Omiša, još nije ugašen, a do sada je izgorelo više od 100 hektara borove šume, javlja Hina pozivjući se na informacije iz vatrogasne službe.
        U tom požaru, koji je u petak uveče oko 21:15h buknuo na više mesta u predelu Ivašnjak izgorelo je i jedno parkirano i neregistrovano vozilo, a u jednom se trenutku tokom noći vatra približila nadomak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kuća. Trenutno je na terenu 150 vatrogasaca sa 40 vozila iz više od 20 stanica sa šireg područja Omiša, Splita i Trogira. Vatrogasci još brane kuće, a rano jutros su im u pomoć stigla dva kanadera, dok pomoć još dva očekuju tokom dana. U gašenju vatrene stihije odmaže im i jaka bura koja duva od juče popodne.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.