Izvor: Blic, 06.Nov.2019, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna ispovest misice zarobljene na aerodromu skoro mesec dana: Moja kosa opada, GUBIM RAZUM, a kod kuće me čeka SMRT

Bivša iranska misica dala je potresnu ispovest u kojoj je govorila je o stanju svog psihičkog zdravlja dok više od tri nedelje provodi zaglavljena na aerodromu na Filipinima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GUBIM RAZUM I OPADA MI KOSA: Iranska misica zaglavljena na aerodromu u Manili skoro mesec dana! Strahuje za život! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Nov.2019

U najnovijem videu koji je objavila nekadašnja misica iz Irana Bahareh Zare Bahari (31) napominje da strahuje za svoj život a da joj je psihičko stanje dok je zaglavljena već 3 nedelje na aerodromu na Filipinima sve lošije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.