Posle višesatnih pregovora policija uhapsila naorušanog oca i sina

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2016, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle višesatnih pregovora policija uhapsila naorušanog oca i sina

Naoružani muškarac koji se ranije danas zabarikadirao u svojoj kući u Zeti kod Podgorice, uhapšen je posle višesatne opsade te kuće i pregovora s policijom a u pregovore su bili uključeni i njegovi prijatelji, prenose mediji.

Otac i sin zabarikadirali su se ranije danas u kuću, pšosle saobraćajnog prekršaja koji je jutros počinio jedan od njih dvojice.

U Selu Berislavci u Zeti zabarikadirao se Vesko Vujanović (50) koji je repetirao oružje na policiju i preti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da će ga upotrebiti, preneli su mediji pozivajući se na nezvanične informacije iz policije.

U kući je bio i njegov sin Ranko (19). Policija je pregovarala sa starijim Vujanovićem više sati a u pregovore je, po medijskim navodima, bio uključen bivši predsednik fudbalskog kluba "Zeta" Radojica Rajo Božović.

Božović je prijatelj Veska Vujanovića koji je od ranije poznat policiji po izvršenju više krivičnih đela.

Kuća je bila opkoljena sa 50 policajaca, među kojima su i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, prenose mediji, koji kao razlog ovakve reakcije Veska Vujanovića navodi niz prekršaja u saobraćaju koje je ranije danas napravio njegov sin.

Policija je oko 11 sati zaustavila  ;Vujanovićevog sina koji je vozio neregistrovani automobil bez tablica i nije imao vozačku dozvolu.

Sin je s lica mjesta pobegao u kuću u kojoj stanuje, gde je policiju dočekao naoružani otac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.