Posle ovog selfija gurnuo je ženu sa litice!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ovog selfija gurnuo je ženu sa litice!

Kada mu je prva supruga Lin poginula u automobilskoj nesreći, mnogi su osećali sažaljenje prema nesrećnom udovcu. Ali, kada mu je i druga supruga poginula na planinarenju, prijatelji su postali sumnjičavi.

Foto: screenshot/youtube

Harold Hentorn se 2000. godine oženio sa oftalmološkinjom Toni Bertolet. Svi su bili oduševljeni zbog para koji se, kako se činilo, savršeno uklopio.

Naročito zato što je njegova prva supruga Sandra Lin poginula pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tokčovima automobila 1995. godine.

Ona i Harold bili su zajedno kad se automobilu izduvala guma, pa je stao da bi je zamenio.

Dok je vozilo bilo na dizalici, Harold je rekao da mu je ispao šrag, pa se Lin podvukla pod automobil kako bi ga pronašla, ali je, kako je kasnije tvrdio, vozilo odjednom palo s dizalice i zdrobilo Lin.

Pet godina kasnije, Harold se oženio sa Toni u Denveru, Colorado, i dobili su kćerku Hejli.

Harold je insistirao da 12. godišnjicu braka provedu u nacionalnom parku Roki mauntins. Bio je to pomalo neobičan izbor, pošto je Toni imala problema s kolenima i planinarenje joj nije bila strast, ali tada je sve izgledalo kao romantičan gest njenog muža.

Nadao se masnom osiguranju

Istražitelji su tražili sličnost sa smrću Haroldove prve supruge. Ispostavilo se da je Harold oba puta bio korisnik izdašnih životnih osiguranja. Lin je bila osigurana na 350.000 dolara, a Toni je "vredela" 3,3 miliona dolara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.