Izvor: Blic, 07.Mar.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle eksplozije na Tajms skveru pismo sa porukom "Učinili smo to!"

Tokom jučerašnjeg dana u deset kongresnih kancelarija na Kapitol Hilu stigla su pisma s fotografijom snimljenom na Tajms Skveru pre jučerašnje eksplozije bombe, s porukom "Učinili smo to!", saznaje «Newsday».



Fotografija koju je poslala zasad neidentifikovana osoba pokazuje muškarca koji stoji pred centrom za regrutaciju vojnika, gde se juče dogodila eksplozija slabijeg intenziviteta. "Srećna Nova godina! Učinili smo to!" navodi se ispod fotografije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
BBC je juče preneo da je jedan muškarac na biciklu, koji je nosio kapuljaču i čije se lice nije moglo videti, bacio eksplozivnu napravu na vojni centar. Tom prilikom popucala su stakla na zgradi centra, a oštećen je i ulaz u zgradu, ali nije bilo povređenih.

Gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg izjavio je da je eksplozijom na Tajms skveru verovatno smišljeno ciljan regrutni centar, dok je predstavnica Bele kuće Dejna Perino izjavila da se čini da eksplozija nije akt terorizma.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.