Poslanik iz BiH Zildžić pušten iz pritvora u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Sep.2023, 13:21

Poslanik iz BiH Zildžić pušten iz pritvora u Srbiji

Viši sud u Užicu prihvatio je 25. septembra sporazum o priznanju krivičnog dela koji je Salko Zildžić, poslanik iz Bosne i Hercegovine, uhapšen 18. septembra u Srbiji, ranije sklopio sa Višim tužilaštvom u tom gradu na zapadu Srbije. Na osnovu toga, Zildžiću je ukinut pritvor u Istražnom zatvoru u Užicu, rekao je za Radio Slobodna Evropa njegov advokat Ljubiša Radulović. "Zildžić je osuđen na godinu dana zatvora, a kaznu će služiti u prostorijama u kojima okrivljeni stanuje",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Poslanik iz BiH Salko Zildžić pušten iz pritvora u Srbiji

Izvor: Danas, 25.Sep.2023

Viši sud u Užicu prihvatio je 25. septembra sporazum o priznanju krivičnog dela koji je Salko Zildžić, poslanik iz Bosne i Hercegovine, uhapšen 18. septembra u Srbiji, ranije sklopio sa Višim tužilaštvom u tom gradu na zapadu Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.