Posao iz snova: Traži se osoba da putuje svetom i pije džin

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao iz snova: Traži se osoba da putuje svetom i pije džin

Ako ste ljubitelj džina, imamo dobru vest - postoji posao koji od vas traži samo da putujete svetom i pijete džin.

Da, dobro ste pročitali. Proizvođač džina Bombay Sapphire i ugostiteljska firma Inception Group traže globalnog ambasadora, čiji bi zadatak bio da putuje svetom 80 dana i pije džin, prenosi Index.hr.

Posao je osmišljen u svrhu promocije novog bara u Londonu, Mr Fogg’s Society of Exploration, inspirisanog romanom Žila Verna "Put oko sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za 80 dana". Iako je reč o promociji londonskog paba, nigde nije naglašeno da kandidat mora da bude iz Velike Britanije.

Srećnik koji bude odabran od avgusta do novembra, posetiće Mumbaj, Hongkong, San Francisko, Njujork i Lisabon.

Putovanje će morati da zabeleži fotografijama i tekstovima, koji će se objavljivati na društvenim mrežama. Putem će morati da prikuplja i razne biljke i začine koje ga oduševe, kako bi pri povratku u londonski bar mogao da napravi vlastiti koktel pod nazivom Oko sveta (Around The World).

U konkursu se ne navodi direktno kolika je plata, pa se čini da će ambasadoru biti podmireni svi troškovi, ali da redovnu platu ipak neće primati.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Traži se osoba da putuje svetom i pije džin

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2018, 07:32

Ako ste ljubitelj džina, imamo dobru vest za vas - postoji posao koji od vas traži samo da putujete svetom i pijete to piće...Proizvođač džina Bombay Sapphire i ugostiteljska firma Inception Group traže globalnog ambasadora čiji će zadatak biti da putuje svetom 80 dana i pije džin. Posao je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.