Posada jurila macu po biznis klasi

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posada jurila macu po biznis klasi

HALIFAKS - Nevaljala maca Ripls pošteno je namučila posadu kanadskog aviona na liniji Halifaks - Toronto.

Piloti i stjuardese umesto da ukrcavaju putnike jurcali su ko bez duše za krznenom loptom koja se oslobodila iz kaveza i prvo sakrila u biznis klasi, a onda i u kokpitu, objavio je Dejli mejl.

Posada aviona "Er Kanade" na letu 603 trebalo je da poleti u pola šest ujutru, ali su već ukrcani putnici morali da izađu iz aviona jer se Ripls uglavio između nogu sedišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u biznis-klasi.

Čitav džubmus nastao je kada je aerodromsko obezbeđenje zahtevalo da pogleda macin kavez. Desetogodišnjeg Riplsa su izvukli i vratili, ali kavez nisu dobro zatvorili!

Njegovoj vlasnici Debi Heris ni na pamet nije palo šta može da se desi pa je sa svojim ljubimcem krenula ka avionu.

Ali, čim su ušli, Ripls je iz nosiljke izleteo kao metak, projurio kroz noge putnicima od kojih su neki pokušali i da ga uhvate.

Videvši šta joj se sprema, maca je jurnula ka pilotskoj kabini i ugurala se u najmanji odeljak, između dve panel-ploče, tačno pored pilotovih nogu.

Tehnici je trebalo čak četiri sata da odšrafi, rastavi, izvuče mačku i ponovo sastavi panel-ploče u kabini.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

PILOTI JURILI MAČKU ČETIRI SATA PO BIZNIS KLASI

Izvor: Kurir, 31.Jan.2012

Avion na liniji Halifaks - Tornto kasnio jer se nevaljali Ripls na kraju sakrio u pilotsku kabinu..HALIFAKS - Nevaljala maca Ripls pošteno je namučila posadu kanadskog aviona na liniji Halifaks - Toronto...Piloti i stjuardese umesto da ukrcavaju putnike jurcali su ko bez duše za krznenom loptom koja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.