Izvor: Blic, 28.Jan.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portparolka Navaljnog: Policija provaljuje u kancelariju zbog NAVODNE BOMBE

Portparolka ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, Kira Jarmiš, izjavila je da je ruska policija jutros počela da provaljuje u njegovu kancelariju u Moskvi, koristeći brusilicu, javlja Rojters.

Na fotografijama koje su na internetu objavile pristalice Navaljnog vidi se kako se oko 14 policajaca okupilo ispred ulaza u njegovu kancelariju, a na nekima se vidi i da su provalili unutra i počeli da ispituju ljude, navodi britanska agencija.

Jarmiš je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da, kako smatra, ovaj upad ima za cilj prekid rada TV studija koji se nalazi unutar kancelarije.

Istovremeno, Roman Rubanov, pristalica Navaljnog, napisao na je društvenim mrežama da su policajci rekli da ispituju navode prema kojima se u kancelariji nalazi bomba, što je njega, kako je naveo, iznenadilo.

Inače, za danas su najavljeni protesti stotina pristalica Navaljnog širom Rusije, na kojima će glasači biti pozvani na bojkot predsedničkih izbora zakazanih za 18. mart, za koje oni tvrde da su namešteni.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Moskva: Očekuje se optužnica protiv Navaljnog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2018

Protiv ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, koji je danas uhapšen zbog organizovanja neodobrenog protesta u Moskvi, biće podignuta optužnica za remećenje javnog reda, saopštila je ruska policija...Ruski zakon predviđa za takvu optužbu kaznu do 20 dana u zatvoru, navela je agencija AP...Portparol...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.