Izvor: B92, 19.Apr.2009, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodično ubistvo u SAD

Midltaun -- Bračni par i troje dece pronađeni su mrtvi u njihovoj kući u američkom gradu Midltaun. Vlasti tvrde da se izgleda radi o ubistvu i samoubistvu.

Portparolka kancelarije šerifa okruga Frederik rekla je da je 34-godišnji Alen Vud umro od prostrelih rana koje je sam sebi naneo. Ona je dodala da su Vudova supruga Frensiz i njihovo troje dece zadobili "traumatične posekotine", ali da uzrok njihove smrti još nije potvrđen.

Dečaci stari četiri i pet godina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pronađeni su u svojim krevetima, dok su dvogodišnja ćerka i majka pronađene u spavaćoj sobi. Očevo telo se takođe nalazilo u toj sobi.

Istražitelji su u kući pronašli sačmaricu i jos nekoliko predmeta za koje se veruje da su koriscćeni za sečenje žrtava. Pronađena je i poruka, ali vlasti nisu otkrile šta je pisalo na njoj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.