Porodice dece poginule u Švajcarskoj doputovale na identifikaciju

Izvor: Vostok.rs, 15.Mar.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodice dece poginule u Švajcarskoj doputovale na identifikaciju

15.03.2012. -

Porodice dece koja su poginula u saobraćajnoj nesreći u Švajcarskoj su doputovale na identifikaciju, prenose u četvrtak švajcarski mediji.

Predstavnik policije je izjavio da će bliski poginulih pomoći oko neidentifikovanih tela. On je potvrdio da će tela nekih žrtava već danas biti preneta u Belgiju.

Telo jednog od vozača će ostati zasad u Švajcarskoj na autopsiji. To je neophodno kako bi se utvrdilo da li je njegovo fizičko stanje dovelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << do katastrofe.

Turistički autobus sa decom iz Belgije i Holandije je u utorak uveče udario u zid tunela u švajcarskom kantonu Vale. Prema poslednjim podacima poginulo je 28 putnika, 22 od njih su deca. Povređene su 24 osobe, neke su u kritičnom stanju. Uzroci koji su doveli do nesreće još uvek nisu utvrđeni.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.