Izvor: B92, 21.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica ubice: Izgubljeni smo

Vašington -- Porodica Južnokorejca Seunga Huia Čoa, koji je na Univerzitetu Virdžinija tek ubio 32 osobe, saopštila da se oseća izgubljeno.

Porodica je izdala saopštenje u kom se navodi da se porodica oseća "beznadežno, bespomoćno i izgubljeno" i da duboko žali zbog "neopisivog čina", prenosi CNN.

"Poniženi smo njegovim mračnim činom. Naterao je ceo svet u plač. Proživljavamo noćnu moru. Uvek smo bili povezana i mirna porodica puna ljubavi. Moj brat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio tiha i povučena osoba i nikad nismo mogli da zamislimo da bi mogao da uradi nešto tako stravično", piše u izjavi koje je potpisala sestra ubice Sun Kjing Čo, zaposlena u Stejt departmentu.

Agencija AP citira Vendi Adams, čija je rođaka među žrtvama Seung Hui Čoa, koja kaže da "nije toliko velikodušna" da bi oprostila ubici, ali da stvarno žali njegovu porodicu.

Porodica Čo premeštena je iz svoje kuće na tajnu lokaciju, u okviru programa zaštite.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.