Porast ruskog voznog parka

Izvor: RTV Pink, 04.Jun.2012, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porast ruskog voznog parka

Rast proizvodnje putničkih automobila u Rusiji . . . U prva četiri meseca ove godine proizvodnja vozila u Rusiji (automobili, kamioni i autobusi) povećana je za 16,3 procenata u odnosu na isti period lane, na 696.900 jedinica, saopštila je analitičarka i konsalting kompanija "ASM-holding". .

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Za prva četiri meseca ove godine proizvodnja vozila u Rusiji povećana za 16,3%

Izvor: AutoBlog, 05.Jun.2012, 02:11

Kako piše Tanjug, u prva četiri meseca ove godine proizvodnja vozila u Rusiji (automobili, kamioni i autobusi) povećana je za 16,3 odsto u odnosu na isti period prošle godine, na 696.900 jedinica. To je saopštila analitička i konsalting kompanija "ASM-holding". Ruska proizvodnja putničkih automobila...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.