Izvor: Blic, 29.Nov.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Priveda bi trebalo da bude zasnovana na INOVACIJAMA

Ministar zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Srbije Nenad Popović poručio je danas u Beogradu, na otvaranju regionalne ministarske konferencije o inovacijama "Innovation Talk 2018", da budući razvoj privreda u regionu treba da bude zasnovan na novim tehnologijama i inovacijama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: Beograd postao evropski centar znanja

Izvor: Beta Video, 29.Nov.2018

BEOGRAD - Ministar zadužen za inovacije i tehnološki razvoj u Srbiji Nenad Popović rekao je danas na konferenciji o tehnološkim inovacima Inovejšen tok 2018, da je Beograd danas evropski centar ideja, kreativnosti i inspiracije za budući inovacioni razvoj Balkana i Evrope. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Ministri regiona ujedinjeni oko zajedničke digitalne budućnosti

Izvor: B92, 29.Nov.2018

Ministar zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Srbije Nenad Popović poručio je danas u Beogradu, na otvaranju regionalne ministarske konferencija o inovacijama "Innovation Talk 2018", da budući razvoj privrede u regionu treba da bude zasnovan na novim tehnologijama i inovacijama..."Želimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.