Izvor: Blic, 26.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponudili fudbalera u zamenu za gasovod

Ponudili fudbalera u zamenu za gasovod

Rumunski drugoligaški klub Minerul ponudio je jednog od svojih najboljih igrača u zamenu za gasovod. Kornel Rasmerita, gradonačelnik grada Lupeni, na zapadu Rumunije, i direktor Minerula, kaže da želi da proda golmana Kristijana Belgradeana prvoligašu Žijulu. Bogati vlasnik Žijula u zamenu za golmana treba da plati izgradnju gradskog gasovoda.

Dobio nov auto za stari

Piter Gilbert, koji je 1989. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poklonio svoj 'saab' muzeju u Viskonsinu, pošto je s njim prešao milion milja (preko milion i po kilometara), sada je dobio zamenu. Švedski proizvođač automobila, pošto je proverio pređenu kilometražu, poklonio je Piteru novi 'saab 9-5 aero'. Kompanija je odlučila da svakome ko 'saabom' pređe milion milja, pokloni novi automobil.

Uzela majstore za taoce jer posao nisu završili na vreme

Džozi Medlok (59) zadržala je kao taoce četvoricu radnika koji nisu završili posao u njenom stanu pre Božića, kako su obećali. Ona je zabarikadirala vrata svog stana u Roteremu, na severu Engleske, i sprečila četvoricu muškaraca da izađu, kad su joj saopštili da posao neće stići da završe na vreme.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.