Pompeo se nada da će uskoro biti novi samit Trampa i Kima

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2018, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pompeo se nada da će uskoro biti novi samit Trampa i Kima

Šef američke diplomatije Majk Pompeo izrazio je nadu da će uskoro biti održan drugi sastanak američkog predsednika Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una, kako bi se napredovalo u pregovorima o potpunoj denuklearizaciji korejskog poluostrva.

"Nadam se da ću uskoro imati priliku da posetim Pjongjang kako bi se nastavili pregovori o tom pitanju", rekao je Pompeo.

Američki ministar je u intervjuu za Foks njuz (Fox News) rekao da ostalo još toga da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se uradi pre drugog samita Tramp-Kim, kako bi bili ispunjeni svi uslovi za ostvarivanje napretka u pregovorima o denuklearizaciji.

Kim je nedavno rekao da želi drugi sastanak sa Trampom posle prvog, održanog 12. juna u Singapuru. Američka administracija je odgovorila da je otvorena za pripreme drugog sastanka. Pompeo bi naredne nedelje trebalo da se sastane sa severnokorejskim kolegom Ri Jong Hoom, na marginama zasedanja Generalne skupštine UN.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pompeo se nada novom samitu Tramp-Kim

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2018

Šef američke diplomatije Majk Pompeo izrazio je danas nadu da će uskoro biti održan drugi sastanak američkog predsednika Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una kako bi se napredovalo u pregovorima o potpunoj denuklearizaciji korejskog poluostrva. "Nadam se da ću uskoro imati priliku...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.