Pompeo i bugarska ministarka razgovarali o Zapadnom Balkanu

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pompeo i bugarska ministarka razgovarali o Zapadnom Balkanu

Državni sekretar SAD Majk Pompeo i bugarska ministarka spoljnih poslova Ekatarina Zaharijeva založili su se u Vašingtonu za unapređenje stabilnosti, bezbednosti i prosperiteta zemalja Zapadnog Balkana.

Pompeo i Zaharijeva su razgovarali o bilateralnim odnosima, planovima Bugarske da modernizuje svoju vojsku i energetskoj diverzifikaciji kao prioritetu evropske energetske bezbednosti, saopštio je Stejt department.

"Takođe su razgovarali o globalnim pitanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao što su iranski program balističkih raketa, značaju održanja sankcija Rusiji i zajedničkom interesu za unapređenje stabilnosti, bezbednosti i prosperiteta zemalja Zapadnog Balkana", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pompeo i Zaharijeva o Zapadnom Balkanu

Izvor: Blic, 06.Nov.2018

Američki državni sekretar Majkl Pompeo i šefica bugarske diplomatije Ekaterina Zaharijeva saglasili su se tokom razgovora u Vašingtonu da je važno jačanje stabilnosti, bezbednosti i napretka u zemljama Zapadnog Balkana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.