Policija traži najmlađeg milijardera koji je kidnapovan

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traži najmlađeg milijardera koji je kidnapovan

Policija širom Tanzanije danas pokušava da pronađe najmlađeg milijardera u zemlji, koga su kidnapovali naoružani napadači.

Prema izveštaju policije, Mohamed Devdži (43) čije se bogatstvo procenjuje na 1,5 milijardi dolara, vlasnik Mohamed Enetrprajz Tanzanija i bivši poslanik u tanzanijskom parlamentu juče je kenuo u teretanu u hotelu gde je redovno vezbao, kada su ga oteli sa ulice.

Devdžija su otela dvojica maskiranih muškaraca koja su pucala u vazduh pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nego što su se odvezli iz hotela, preneo je AP citirajući regionalnog policjskog komandira.

Policija drži 12 osumnjičenih u pritvoru, uključujući menadžera hotela, preneo je ABC njuz.

Devdži se nalazi na čelu MELT grupe, koju je osnovao njegov otac 70-ih godina i to je najveća tanzanijska domaća kompanija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.