Policija traga za ubicom: Penzionisani pilot osumnjičen za trostruko ubistvo (FOTO)

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za ubicom: Penzionisani pilot osumnjičen za trostruko ubistvo (FOTO)

Tri ženska leša u raspadanju pokrivena plastičnom folijom pronađena su u jednoj šupi u Kaldvelu u Ohaju.

Policija je istragom utvrdila da imanje pripada penzionisanom pilotu, Džeraldu Bulindžeru iz Jute (60), pilotu u penziji, koji ga je kupio sa ženom Šeril Bejker (57) u maju ove godine.

Policija veruje da tela pripadaju upravo supruzi, njegovoj devojci Nađi Medli (47) i Nađinoj 14-godišnjoj ćerki. Za Bulindžerom se traga uveliko, a poslednji put je viđen >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 12. juna.

Prijatelji Nađe Medli kažu da nisu imali pojma da je Džerard oženjen i ističu da su njih dvoje bili zajedno već dve godine i da su planirali i brak.

Nađa je bila uzbuđena što će se sa ćerkom pridružiti Džeraldu u Kaldvelu i tako započeti novi život, s obzirom da su svi pre toga živeli u Juti. Negde u isto vreme i Šeril je na svom Fejsbuku napisala kako se seli u Kaldvel s mužem.

Policija još nije objavila zvaničan izveštaj autopsije, ali se pretpostvalja identitet osoba. Nije još sasvim poznato šta je dovelo do trostrukog ubistva, ali se policija nada da će uskoro naći ubicu i razrešiti zločin.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.