Policija pronašla tela 17 ubijenih muškaraca

Izvor: Blic, 17.Sep.2012, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla tela 17 ubijenih muškaraca

Meksičke vlasti saopštile su da su pronašle tela 17 muškaraca sa prostrelnim ranama, a većina ubijenih je bila vezana lancima.

Zločin se dogodio u meksičkoj državi Halisko, u kojem se žestoko sukobljavaju rivalski narko karteli.

Tužilac države Haliska Tomas Koronado rekao je u nedelju da su svedoci videli ljude kako zaustavljaju kamione duž puta i izbacuju tela iz vozila, prenela je agencija AFP.

Oko 60.000 ljudi poginulo je u nasilju povezanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa drogom u Meksiku od 2006. godine, kada je vlada naredila federalnim oružanim snagama da krenu u obračun sa narko kartelima.

Povezane vesti: U sukobu meksičkih narko bandi ubijeno šest osoba SAD: Uhapšeno 678 članova iz 113 bandi

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Meksički narko-rat

Izvor: RTV Pink, 17.Sep.2012

Policija pronašla tela 17 ubijenih muškaraca . . . Meksičke vlasti saopštile su da su pronašle tela 17 muškaraca sa prostrelnim ranama, a većina ubijenih je bila vezana lancima. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.