Policija privela još dve osobe zbog podmetanja požara

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija privela još dve osobe zbog podmetanja požara

Hrvatska policija je privela dve osobe koje je sumnjiči za podmetanje požara, čime je ukupan broj osumnjičenih za izazivanje požara porastao na 28, rekao je ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović.

Policijske snage nastavljaju da rade na istraživanju požara koji su ovo leto pogodili Dalmaciju, a juče su u Šibeniku privele 39-godišnjaka, kojeg terete da je na sedam mesta podmetnuo požar. Njega povezuju s podmetanjem požara u zaleđu Drniša i na Promini.

>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />Zbog velikog požara, koji je zahvatio 2.400 hektara, tri puta je evakuisano ugroženo stanovništvo, podsetio je ministar. Prema njegovim rečima, osumnjičeni je pokazao policajcima svih sedam mesta gdje je podmetnuo požar upaljačem. Očekuje se da će on danas biti predat pravosudnim telima.

Policija je, takođe, juče otkrila počinioca tri požara na Hvaru. Time je policija, rekao je Božinović, izvršila kriminalistička istraživanja za 65 požara, te 28 osumnjičenih predala pravosudnim institucijama.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.