Policajac ubio bivšu ženu i jednog muškarca

Izvor: Press, 12.Jun.2013, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac ubio bivšu ženu i jednog muškarca

Deca nisu povređenja, a 40-godišnji policajac je uhapšen, prenosi agencija Hina policijsko saopštenje.
Kako je precizirano, oko 21 čas na putu između mesta Graboštani i Veliko Krčevo, u opštini Majur, osumnjičeni policajac je presreo automobil kojim je upravljao 45-godišnjak, iz prtljažnika svog automobila izvadio automatsku pušku i ispalio više hitaca u vozilo.
U automobilu je bila i 39-godišnja žena, njene dve kćeri od osam, odnosno devet godina, kao i vozačev 17-godišnji sin.
Od zadobijenih povreda žena i muškarac su umrli na mestu, dok deca nisu povređena. Uhapšeni je policijski službenik Direktorata policije MUP-a Hrvatske.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICAJAC UBIO BIVŠU SUPRUGU I NJENOG PARTNERA: Izrešetao automobil u kom je bilo troje dece!

Izvor: S media, 12.Jun.2013

Policijski službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske ubio je sinoć kod Graboštana bivšu suprugu i njenog 45-godišnjeg partnera, ispalivši više hitaca iz automatskog oružja u automobil u kojem su bili s troje dece...Deca nisu povređenja, a 40-godišnji policajac je uhapšen, prenosi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.