Policajac kažnjen jer je parkirao na mestu za invalide

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac kažnjen jer je parkirao na mestu za invalide

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sankcionisalo je policijskog službenika koji je parkirao službeni automobil na parking mesto namenjeno za vozila kojima upravljaju osobe sa invaliditetom.

"Zahvaljujući fotografijama koje je objavila Organizacija amputiraca`UDAS` iz Banjaluke, a na osnovu registarskih tablica, identifikovali smo policijskog službenika i njemu je danas uručen prekršajni nalog za nepropisno parkiranje na mestima za parkiranje lica sa invaliditetom", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << saopšteno je iz MUP-a Srpske.

U saopštenju se navodi da će biti razmotrena i mogućnost pokretanje disciplinskog postupka protiv policijskog službenika, s obzirom na to da su svi pripadnici MUP-a Srpske u više navrata upozoreni da ne zloupotrebljavaju Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima u BiH.

MUP Srpske osudio je postupak policijskog službenika i uputio izvinjenje svim osobama sa invaliditetom koje je ovaj prestup povredio. "Policijski službenici nadležni su ne samo da sporovode, već i da poštuju zakon, kao i svi drugi građani Republike Srpske", poručuju iz MUP-a Srpske.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.