Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da spreči drugaricu da napusti zabavu, legao pod auto i nastradao

Džonatan Merkli (34) stradao je kada je pokušao da spreči prijateljicu da ode ranije sa njegove rođendanske žurke tako što je legao ispred njenog automobila, prenosi AP.

OC man tries to keep woman at party, gets run over, killed in San Diego, police say https://t.co/DowU4USNaM pic.twitter.com/WZaKL3J53w

Policija San Dijega tvrdi da su Merkli i njegovi prijatelji pili alkohol i proslavljali u jednom hotelu kada je ženska osoba, njihova drugarica, odlučila da krene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kući oko 00.30 časova po lokalnom vremenu.

- Merkli nije želeo da ona ode, pa je legao ispred njenog automobila marke "BMW", ali ona je samo dala gas, prešla preko njegovog grudnog koša i nastavila da vozi - rekli su iz policije.

On je brzo transportovan u lokalnu bolnicu, ali je podlegao povredama.

Na osnovu podataka, ženska osoba koja je pregazila Merklija nije ranije hapšena, prenosi AP.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.