Poklon u sutrašnjem izdanju Vesti u Austriji: M:TEL SIM-kartica sa 50 min/sms i 50 MB

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2017, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklon u sutrašnjem izdanju "Vesti" u Austriji: "M:TEL" SIM-kartica sa 50 min/sms i 50 MB

U sutrašnjem broju "Vesti", od petka, 24. marta, čitaoci u Austriji će od M:TEL operatera mobilne telefonije u Austriji dobiti vredan poklon - BESPLATNU SIM-KARTICU SA 50 MIN/SMS I 50 MB!

Brošura (na slici) sa besplatnom SIM-karticom i detaljnim uputstvom će biti ubačena u svaki primerak austrijskog izdanja "Vesti".

Bonus dobrodošlice od 50 min/SMS i 50 MB pristupa internetu se može koristiti prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji, Srbiji (mts), BiH >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (m:tel), Crnoj Gori (m:tel), a korisnicima je na raspolaganju i "Akcija u martu", gde se za dopunu od 20 i više  evra dobija dupli iznos kredita na računu.

Dopune SIM-kartica koje će sutra biti u austrijskom izdanju "Vesti" se mogu nabaviti na prodajnim mestima Pošte, Lidl-a, Pagro diskonta, zatim Shell, OMV, BP pumpi, u lancu "Tabak Trafik" i dr.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.