Pojačana testiranja i mjere zaštite oko Trampa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Maj.2020, 22:19

Pojačana testiranja i mjere zaštite oko Trampa

Bijela kuća je naredila da osoblje koje radi u zapadnom dijelu zgrade, gdje se obavljaju dnevne operacije administracije američkog predsjednika Donalda Trampa, neprestano na licu imaju zaštitnu masku, sem kada su za svojim radnim stolom, javlja Rojters.    Tramp /73/ ne želi da nosi masku u javnosti, ali je nedavno izjavio da je probao jednu tokom posjete fabrici u Arizoni prošle sedmice.    Američki predsjednik je u starosnoj grupi koja se smatra veoma ugroženom zbog komplikacija sa...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačana testiranja i mjere zaštite oko Trampa

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2020

VAŠINGTON - Bijela kuća je naredila da osoblje koje radi u zapadnom dijelu zgrade, gdje se obavljaju dnevne operacije administracije američkog predsjednika Donalda Trampa, neprestano na licu imaju zaštitnu masku, sem kada su za svojim radnim stolom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.