Pogledajte životinje na Meku

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte životinje "na Meku"

Mnogi misle da su nam se deca zaokruglila od kada su restorani brze hrane preuzeli maminu varjaču. Pogledajte kako bi to bilo da se životinje hrane u "Mekdonaldsu".

O štetnosti ove vrste hrane napisane su čitave studije, a u SAD, zbog nepravilne ishrane po restoranima brze hrane svake godine milioni Amerikanaca, među kojima i veliki broj dece, oboljevaju od dijabetesa.

Grupa umetnika priključila se borbi za zadraviju ishranu i snimila animirani film - kako bi izgledale >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << životinje da se hrane samo u Meku.



(MONDO/Foto: Screenshot)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Ove životinje se hrane u Mekdonaldsu

Izvor: Cafe.ba, 26.Feb.2013

Mnogi misle da su nam se djeca zaokruglila od kada su restorani brze hrane preuzeli maminu varjaču. Pogledajte kako bi to bilo da se životinje hrane u Mekdonaldsu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.