Pogledajte: Skladište u Čikagu izgorelo, pa se potpuno zaledilo posle gašenja požara

Izvor: Blic, 24.Jan.2013, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Skladište u Čikagu izgorelo, pa se potpuno zaledilo posle gašenja požara

U Čikagu je u utorak izbio jedan od najvećih požara u istoriji grada, kada je u vatrenoj stihiji potpuno izgorelo skladište nekadašnje fabrike nameštaja. Ono što se desilo nakon gašenja požara, međutim, još je fascinantnije: Skladište je nakon gašenja osvanulo okovano ledom, jer se sredstvo iz aparata za gašenje požara usled velike hladnoće sasvim zaledilo.

Predstavnici vatrogasne službe saopštili su da je ovo bio jedan od najvećih požara u Čikagu tokom poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekoliko godina.

U gašenju je učesvovala trećina svih vatrogasaca grada Čikaga, ukupno 170.

Borba vatrogasaca sa vatrom trajala je satima.

Vatra je u jednom trenutku pretila da sasvim "proguta" skladište, pa je postojala mogućnost da se cela struktura zgrade uruši.

Spretna i opsežna akcija vatrogasaca sprečila je još veću tragediju.

VIDEO > Skadište izgorelo, pa se zaledilo posle požara:

Povezane vesti: SAD: Tokom gašenja požara dva vatrogasaca ubijena, dva ranjena Bivši ministar policije Dušan Mihajlović postavio na svoj Fejsbuk nalog slike požara na Malom Povlenu Komšije izvukle jednogodišnju bebu iz stana u plamenu Ruski avioni zaustavili širenje požara na Babičkoj gori i u Gadžinom Hanu Požar kod Stolca na Tari, ujutro gašenje iz vazduha, lokalizovan požar kod Prokuplja

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Skladište izgorilo, pa se zaledilo

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2013

ČIKAGO - U Čikagu je u utorak izbio jedan od najvećih požara u istoriji grada, kada je u vatrenoj stihiji potpuno izgorilo skladište nekadašnje fabrike namještaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.