Pogledajte: Sjaj, raskoš i razvrat karnevala u Riju

Izvor: NaDlanu.com, 04.Mar.2014, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Sjaj, raskoš i razvrat karnevala u Riju

Karneval u Rio De Žaneiru najpoznatiji je na svetu. A kako i ne bi bio, uz zvuke sambe , gola tela i osmehe zagarantovan vam je sjajan provod. Karneval je otvoren 28. februara i do sada je ulicama najvećeg grada Brazila pošetalo više hiljada ljudi. Za sve one koji nisu moglu uživo da prate najraskošniji karneval na svetu, priperemili smo najbolje i najlepše momente i naravno najzgodnije cice. Uživajte!

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rio de Ženeiro: Svratite na najbolju žurku na svetu (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Mar.2014

Najveća žurka na svetu počela je u petak u Rio de Ženeiru, a zvanični defile velikog karnevala otvoren u nedelju uveče na Sambodromu, nastavljen je sinoć Najšarenija parada na svetu privlači na stotine hiljada turista..Takmičenje škola sambe jednistven je događaj..Raskoš i šarenilo blješte...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.