Pogledajte: Devojčica ispala iz vozila i preživela

Izvor: Kurir, 15.Jun.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Devojčica ispala iz vozila i preživela

Na snimku se može videti kako se ona podigla pošto je ispala iz vozila i krenula prema prevrnutom automobilu, kada joj prilazi žena i uzima je

OSTIN- Policija u Teksasu snimila je poteru za vozilom u kome je bilo nekoliko pljačkaša i sa njima jednogodišnja devojčica, koja je u trenutku prevrtanja vozila ispala iz njega i izbegla sigurnu smrt.

Pomenuti incident dogodio se prošle nedelje u malom gradiću Lubok u Teksasu, gde je policija bila u poteri za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vozilom zbog dojave da se u njemu nalaze pljačkaši koji su prethodno opljačkali jednu maloletnicu na jednom od parkirališta preteći joj pištoljem.

Policijski snimak pokazuje da se vozilo prevrnulo na ulici posle pokušaja bega.

Posle ispadanja devojčice na snimku se može videti kako se ona podigla i krenula prema prevrnutom automobilu, kada joj prilazi žena i uzima je.

Istragom je utvrđeno da su u vozilu bili i roditelji devojčice koji su uhapšeni, a devojčica je prošla sa manjim povredama i smeštena je kod rođaka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.