Pogledajte DRAMATIČNE SNIMKE iz Kine: Užarena lopta leti preko zgrada, detonacije bacala ljude po ulici koji vrište i beže (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2020, 19:18

Pogledajte DRAMATIČNE SNIMKE iz Kine: Užarena lopta leti preko zgrada, detonacije bacala ljude po ulici koji vrište i beže (VIDEO)

Od jačine eksplozije srušile su se kuće i fabrike koje su se nalazile u blizini Od jačine eksplozije srušile su se kuće i fabrike koje su se nalazile u blizini, saopštila je vlada na društvenim medijima. Internetom kruži veliki broj snimaka nesreće na kojoj se vidi kako geleri lete preko zgrada ali kako detonacije bacaju ljude u stranu.Prema poslednjim podacima 10 ljudi je mrtvo, a preko 117 je povređeno. Ogromni oblaci crnog dima proširili su se nebom, dok je plamen progutao nekoliko automobila, javila je agencija Sinhua.#中共國在燃爆

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.