Poginuo pilot vojske Nigerije tokom vežbi

Izvor: BKTV News, 28.Sep.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo pilot vojske Nigerije tokom vežbi

Pilot vazdušnih snaga Nigerije poginuo je danas u nesreći tokom vazdušnih vežbi povodom Dana nezavisnosti ove afričke zemlje.

Portparol vazdušnih snaga Ibikunle Daramola kazao je da se pilot "uspešno" katapultirao iz aviona pre nego što se srušio, ali da je preminuo u bolnici usled povreda zadobijenih u padu, prenosi AP.

Pilot koji je poginuo bio je jedan od trojice koji su bili primorani da se katapultiraju iz dva aviona koja su se srušila u području brda >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Katampkpe, a civilnih žrtava nije bilo, navedeno je u saopštenju vazdušnih snaga.

Dan nezavisnosti Nigerije obeležava se u ponedeljak, a povodom ove nesreće pokrenuta je istraga, navodi agencija.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo pilot vojske tokom vežbi

Izvor: B92, 28.Sep.2018

Pilot vazdušnih snaga Nigerije poginuo je u nesreći tokom vazdužnih vežbi povodom Dana nezavisnosti ove afričke zemlje...Portparol vazdužnih snaga Ibikunle Daramola kazao je da se pilot "uspešno" katapultirao iz aviona pre nego što se srušio, ali da je preminuo u bolnici usled povreda zadobijenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.