Podrška NIS-a projektima Vlade Republike Srbije u oblasti obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite

Izvor: Vostok.rs, 19.Maj.2023, 02:36

Podrška NIS-a projektima Vlade Republike Srbije u oblasti obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite

 
Odbor direktora NIS a.d. Novi Sad odobrio je na sednici održanoj 5. maja 2023. godine 60 miliona evra za podršku projektima Vlade Republike Srbije iz oblasti obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite.
NIS već godinama podržava projekte iz oblasti obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite, ekologije, kulture i sporta koji su od značaja, kako za lokalne zajednice u kojima kompanija posluje, tako i za građane Republike Srbije.
Uprkos složenim makroekonomskim okolnostima NIS a.d. Novi Sad je prošle godine, uz podršku akcionara, ostvario dobre finansijske i operativne pokazatelje. Ovi rezultati omogućili su pokretanje novog ambicioznog investicionog ciklusa u 2023. godini.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.