Podgoričanin pretukao ćerku na smrt

Izvor: Press, 10.Maj.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgoričanin pretukao ćerku na smrt

Uprava policije Crne Gore je navela da se ubistvo desilo u porodičnoj kući u podgoričkom naselju Konik.
Dosadašnja kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je Adžović zadao više udaraca držalom od lopate i pesnicama u glavu i telo maloletne kćerke, od kojih je ona preminula, saopšteno je iz policije.
Kako javljaju TV Vijesti, Adžović se jutros nešto pre 8 sati javio policiji i ispričao da je ubio ćerku. Policija je odmah otišla na lice mesta gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u spavaćoj sobi zatekla beživotno telo devojčice sa vidnim povredama po glavi i telu.

TV Vijesti se pozivaju na sagovornika iz policije koji je kazao da se sve dogodilo tokom noći kada je Adžović svoju kćerku drškom od lopate udarao po glavi i telu i tako je pretukao na smrt.

O ubistvu se oglasila i Uprava policije koja je potvrdila da je Adžović došao da prijavi da je počinio ubistvo.

"Pored kuće je zatečena drška od lopate s tragovima koji upućuju na to da je ovaj predmet korišćen kao sredstvo izvršenja krivičnog dela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nije poznato da li će još neko biti obuhvaćen krivičnom prijavom zbog nepružanja pomoći stradaloj devojčici, pišu Vijeti.

Telo preminule prebačeno je na obdukciju na Odeljenje sudske patologije Kliničkog centra Crne Gore, a iz policije su saopštili da će Mirsad Adžović, uz krivičnu prijavu, biti predat nadležnom tužilaštvu.
 
Izvor: Tanjug

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Loptom pretukao ćerku na smrt

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2013

Mirsad Adžović (39) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju sedamnaestogodišnju kćerku A.A. u podgoričkom naselju Konik. Kako javlja TV Vijesti, Adžović se pre 8 sati javio policiji i ispričao da je ubio kćerku...Foto: Arhiva..Policija je odmah pošla na lice mesta gde je u spavaćoj sobi zatekla...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ubio maloljetnu ćerku lopatom

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Maj.2013

Tridesetdevetogodišnjak iz Podgorice ubio je drškom od lopate sedamnaestogodišnju ćerku i nakon toga se predao policiji. Iz Uprave policije Crne Gore navode da je M.A. jutros oko 7.35 časova došao u policijsku stanicu i prijavio da je počinio ubistvo. Policija je odmah nakon toga otišla na...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.