Pljačkali prodavnicu sat vremena

Izvor: B92, 01.Jan.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkali prodavnicu sat vremena

Pariz -- Nepoznate osobe opljačkale su uoči Nove godine jednu prodavnicu kompanije Apple u Parizu, zaplenivši pazar od oko milion evra, javila agencija France Pres.

Četiri kriminalca ušla su u jednu od glavnih prodavnica kompanije Apple, koja se nalazi u kvartu Opera u Parizu, naveli su izvori bliski istrazi.

Izborivši se sa službenikom u kompaniji, kriminalci su utovarili ukradenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << robu u kamion, koji je bio parkiran u blizini, posle čega su pobegli.

Prema prvim rezultatima istrage, napad je trajao 50-tak minuta, i to u periodu od 20.50 do 21.40 sati. Prodavnica je bila zatvorena os 18 sati, prenosi Klix.ba.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Nova godina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljačkaši u Eplu "pazarili" za milion evra

Izvor: Mondo, 01.Jan.2013

Nepoznate osobe opljačkale su uoči Nove godine jednu prodavnicu kompanije Epl (Apple) u Parizu, zaplenivši pazar i robu vrednu oko milion evra, javila je agencija Frans pres...Četiri kriminalca ušla su u jednu od glavnih prodavnica kompanije Epl, koja se nalazi u kvartu Opera u Parizu, naveli su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.