Pljačka, jurnjava, policija i na kraju....VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačka, jurnjava, policija i na kraju....VIDEO

Pljačka juvelirnice na Floridi završila se policijskom poterom koja podseća na scene iz akcionih filmova i pucnjavom u kojoj su ubijene četiri osobe.

Naime, stradala su dva osumnjičena muškarca ali i dve nedužne osobe.

Osumnjičeni su opljačkali juvelirnicu u Koral Gejblsu na krajnjem jugu Floride, posle čega su oteli kombi kompanije "UPS" kojim su planirali da pobegnu, javlja Si-Bi-Es.

Policija je brzo reagovala, pa je posle jurnjave putevima za naoružanim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pljačkašima došlo do razmene vatre u kojoj su ubijena dva osumnjičena muškarca.

Zvaničnici su objavili da su poginule i dve nedužne osobe, a kompanija "UPS" je saopštila da je jedan od stradalih radnik kompanije.

Vozač kombija je bio prinuđen da se zaustavi zbog gužve u saobraćaju.

Specijalni agent Federalnog istražnog biroa Džordž Piro rekao je da je policija vatrom odgovorila na napad pljačkaša, preneo je RTS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.