Plivala u burkiniju, naplatili joj dezinfekciju bazena

Izvor: N1 televizija, 04.Avg.2017, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivala u burkiniju, naplatili joj dezinfekciju bazena

Vlasnik privatnog odmarališta u blizini Marselja zatražio je od jedne žene da plati 490 evra jer je obučena u burkini plivala u bazenu, prenosi Euronews pozivajući se na nevladinu organizaciju Ujedinjeni protiv islamofobije u Francuskoj.

Naime, vlasnik je zatražio taj novac "za dezinfekciju bazena nakon plivanja u burkiniju".

Dok je plivala u odmaralištu gde je bila sa svojim mužem i troje dece, ženi je prišao radnik hotela i zamolio je da svi napuste bazen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Žena je ispričala da ju je kasnije pozvao vlasnik hotela koji joj je preneo kako su radnici primetili da je žena sa burkom ušla "u odeći" u bazen, a kada su je zamolili da iz izađe, da je ona to odbila.

Kako je ispričala ovoj organizaciji, njoj niko nije prišao sa takvim zahtevom.

Vlasnih odmarališta zamolio je njenog muža da se ona, tokom boravka, uzdržava od kupanja u bazenu.

Takođe je rekao paru da moraju da plate račun za pražnjenje i čišćenje bazena, kao i za štetu što on nije mogao da bude u funkciji dva dana, "zbog njenog plivanja".

Kako je bračni par odbio da plati to, hotel im je naplatio "depozit" od 490 evra, i to bez fakture.

Žena kaže da je bila razočarana i šokirana zbog postupka zbog burkinija.

Kako ističe ova organizacija, žena nije mogla izazvati higijenski problem, jer nije plivala u garderobi, već u posebno prilagođenom komadu odeće za plivanje (burkiniju).

Le propriétaire veut lui faire payer les frais de désinfection de la piscine car elle s'est baignée avec son burkinihttps://t.co/k0VCCxH68Fpic.twitter.com/ATmfIyS9Gs



Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.