Platila letovanje 4.000 evra, a dobila je OVO

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platila letovanje 4.000 evra, a dobila je OVO

Džeki Kolbert (60) iz Glazgova otputovala je u popularno letovalište Kosta Del Sol u Španiji, ali se njeno letovanje pretvorilo u horor kada je pogledala kroz prozor...

Foto: youtube/screenshot

Ona je sa suprugom otišla na zasluženi odmor, a najmanje što je očekivala je da iz sobe u hotelu sa četiri zvezdice gleda pravo u mrtvačnicu.

Džeki je inače, ovo putovanje u mestu Toremolinos platila oko 4.000 evra.

Bračni par je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svakog dana odmora gledao kako odvoze i dovoze mrtvace. Pogledajte video:



Izvor: youtube

"Šokirala sam se kada sam videla kroz prozor kako dovoze tela mrtvih. Mislim da je to nepoštovanje umrlih, ali i gostiju hotela koji to na odmoru moraju da gledaju", ispričala je 60-godišnjakinja.

 Ona kaže i da u agencijskom opisu hotela nije pisalo da je u blizini mrtvačnica.

Zbog mrtvačnice, Džeki tokom celog odmora nije izašla na terasu.

"Drago mi je da moji unuci nisu bili sa mnom na odmoru jer ne znam kako bi im to objasnila", rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.