Pitbulovi rastrgli dečaka u Teksasu

Izvor: Blic, 21.Maj.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitbulovi rastrgli dečaka u Teksasu

Dva pitbula rastrgla su američkog sedmogodišnjaka u blizini njegove kuće, a da niko ništa nije primetio.



Taner Džošua Monk (7) iz Abilejna u Teksasu se vraćao sam kući posle nekoliko sati provedenih u igri sa drugovima kada su ga napala dva psa rase pitbul, vlasništvo njegovih suseda.

Niko nije ništa primetio, iako su dečaka psi oborili na zemlju gde su ga mučki ujedali. Jedan čovek, koji je prolazio automobilom, ugledao je stravičnu scenu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odmah pozvao policiju, prenela je agencija Ansa. Da bi prišli mališanu, policajci su morali da ubiju dva razjarena pitbula.

Istraga zbog "mogućeg nemara" je pokrenuta na zahtev porodice nastradalog dečaka.

Policija je saopštila da je izvršena autopsija dečakovog tela, dodajući da će biti obavljeni i testovi kako bi se utvrdilo da li su psi bili besni.

Prema dosadašnjim informacijama, zbog smrti dečaka niko nije uhapšen. Policija je dodala da će uskoro biti odlučeno da li će Tanerovi roditelji odgovarati zbog toga što su ga pustili da kvartom ide sam.

Lokalni mediji prenose da je ovo već drugi put za četiri dana da pitbul napadne dete u Teksasu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.