Pijani čovek prvo udario u dete, a potom izbo troje ljudi

Izvor: 24sata, 16.Avg.2014, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani čovek prvo udario u dete, a potom izbo troje ljudi

Jedan pijani putnik izbo je danas tri osobe na peronu podzemne železnice, saopštila je policija.

Do nesreće je došlo kada je pijani čovek identifikovan kao Ivan De Leon udario u jedno dete kada je izlazio iz voza, što je izazvalo raspravu sa ostalim putnicima.

Potom je De Leon izvadio nož, jednog čoveka ubo u grudi, jednog u ruku, a trećeg u stomak.

Dete, kako je navela policija, nije povređeno, dok su tri povređena muškarca prevezena u lokalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << bolnicu.

Čovek uboden u grudi je u kritičnom, ali stabilnom stanju, dok su ostala dvojica pretrpela lakše povrede.

De Leon je uhapšen po optužbama za napad, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno posedovanje oružja, navela je policija.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Izbodeno troje putnika njujorškog metroa

Izvor: Akter, 16.Avg.2014

Putnik pod dejstvom alkohola izbo je danas nožem trojicu ljudi na stanici njujorškog metroa, saopštila je policija..Do incidenta je došlo kada je pijani putnik Ivan De Leon, izlazeći iz voza, gurnuo jedno dete...Dete nije povređeno, ali je iznervirani De Leon jednog čoveka nožem ubo u grudi,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.