Izvor: Blic, 24.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petorici meksičkih carinika mafija odsekla glave iz osvete

Pet carinika na aerodromu u Meksiku ubijeno je za samo nedelju dana tako što im je odsečena glava, što se dovodi u vezu sa mafijaškim grupama koje se bave trgovinom drogom.



Kako je saopštilo meksičko tužilaštvo, ubistvo carinika povezano sa zaplenom pola tone kokaina 12. decembra na tom aerodromu.

Prve dve žrtve sa odsečenim glavama pronađene su 15. decembra, a naknadnom identifikacijom utvrđeno je da je reč o carinicima. Takav metod ubistva uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odsecanje glave policija pripisuje kriminalnim grupama povezanim sa trgovinom drogom.

Prema navodima meksičkog lista "Univerzal" (El Univerzal), od početka ove godine u Meksiku je zabeleženo više od 2.600 ubistava počinjenih odsecanjem glave ili uz mutilacije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.