Peskov: Rusija budno prati razvoj novih američkih sistema oružja

Izvor: RTS, 08.Okt.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Rusija budno prati razvoj novih američkih sistema oružja

Vasti u Moskvi pažljivo prate američko istraživanje i razvoj novih sistema oružja, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
"Mi zapravo budno pratimo akcije Vašingtona koje se tiču razvoja novih sistema oružja", rekao je Dmitrij Peskov, a preneo Tas.

To je rad na istraživanju i razvoju raketa srednjeg i kratkog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dometa koje krše bivši sporazum o likvidaciji raketa srednjeg i kratkog dometa (INF) "što je bio uzrok raskidanja ovog veoma važnog dokumenta sa stanovišta međunarodne bezbednosti", izjavio je portparol Kremlja.
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je juče da SAD imaju oružje kakvo niko ne može da zamisli.
Tramp je, takođe, rekao da SAD razvijaju i obnavljaju svoje nuklearno oružje.
Istovremeno, Tramp je rekao da se nada da Sjedinjene Američke Države nikada neće morati da koriste svoje najnovije podmornice.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RT: Rusija i Saudijska Arabija će razmotriti naftne i već sklopljene velike ugovore tokom predstojeće posete Putina

Izvor: Vostok.rs, 09.Okt.2019, 11:14

Moskva i Rijad nisu zainteresovani za visoke cene nafte, izjavio je portparol Kremlja novinarima uoči posete ruskog predsednika Vladimira Putina kraljevstvu u oktobru. „Zajedno sa Saudijskom Arabijom, zainteresovani smo da osiguramo da cena ne poraste iznad prihvatljivog nivoa“, rekao je Dmitrij...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.