Peskov: Mnogo je primera pokušaja Zapada da napravi razdor u ruskom društvu

Izvor: Vostok.rs, 11.Jun.2020, 12:40

Peskov: Mnogo je primera pokušaja Zapada da napravi razdor u ruskom društvu

Mišljenje sekretara Saveta bezbednosti Rusije Nikolaja Patruševa o pokušaju Zapada da napravi razdor u ruskom društvu je mišljenje Kremlja, izjavio je portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov.
Patrušev je u intervjuu za „Argumenti i fakti“ izjavio da će Zapad pokušati da pojača pokušaje destabilizacije situacije u Rusiji pre predstojećeg glasanja o ustavnim amandmanima, kao i za dan glasanja na jesen. „Naravno“, odgovorio je Peskov na pitanje da li se Kremlj slaže sa izjavom Patruševa.   On je dodao da ima mnogo primera destabilizacije situacije u Rusiji spolja. „To je i mišljenje Kremlja, o čemu se ranije govorilo. Mnogo je primera, ne vidim potrebu da ih nabrajam. Ali, radi se o konceptualnoj politici koja se dosledno sprovodi prema našoj zemlji. To je očigledno, vidi se i golim okom. Upravo o tome je govorio sekretar Saveta bezbednosti“, objasnio je Peskov novinarima.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.