Peskov: Kremlj očekuje bolje odnose sa VB posle Bregzita

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Kremlj očekuje bolje odnose sa VB posle Bregzita

Kremlj se nada da će se odnosi Rusije sa Velikom Britanijom poboljšati nakon što su građani te zemlje glasali za izlazak iz Evropske unije, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov i istakao da Rusija želi da EU ostane "vodeća ekonomska sila".

Peskov je ocenio da su trenutni odnosi između Rusije i Britanije "prilično kompilkovani", preneo je TAS S.

On je dodao da se Moskva nada da će razumevanje potrebe za izgradnjom dobrih odnosa preovladati >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u novim okolnostima.

"Rusija želi da EU ostane vodeća ekonomska sila, koja je prospertitetna, stabilna i predvidljiva", rekao je Peskov na konferenciji za novinare, a prenosi Rojters.

Predsednik Komiteta za međunarodne odnose Saveta Ruske Federacije Konstantin Kosacov smatra da će ishod referenduma u Velikoj Britaniji uticati ne samo na EU već i na odnose Rusije sa Britanijom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

PUTIN SE KONAČNO OGLASIO O BREGZITU: Niko neće da hrani slabe ekonomije

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2016

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je povodom većinske odluke građana Velike Britanije da izađe iz Evropske unije da "niko ne želi da podržava slabe ekonomije"...- Rusija nema u planu da se meša u rezultate referenduma. Mislim da je razumljivo zašto se to desilo. Prvo, niko ne želi da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.