Penzioner izazvao krvoproliće u okolini Diseldorfa

Izvor: S media, 19.Avg.2009, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioner izazvao krvoproliće u okolini Diseldorfa

Tri osobe su ubijene, a jedna je teško povredjena tokom pucnjave u mestu Švalmtal, kod Diseldorfa, a počinitelj ovih zločina je 71-godišnji penzioner koji se posle tri sata drame predao policiji.

Policija je navela da je stariji razvedeni par u utorak popodne sa svojim advokatima imao sastanak sa dvojicom stručnjaka za nekretnine koji su došli zbog procene vrednosti kuće, ali je veoma brzo došlo do sukoba.

Portparol policije u Diseldorfu Markus Nisceri rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je da su se oko 17 časova čuli prvi pucnji, nakon čega se naoružani muškarac zabarikadirao u kući.

"Kuću je opkolilo 200 pripadnika jedinice specijalne policije. Počinilac se u 19.30 predao policiji i nije pružao otpor", rekao je Nisceri.

Policija je ispred kuće pronašla telo jedne žrtve, a u kući su otkrivena još dva tela.

U incidentu, o kome postoje različite verzije dogadjaja, jedna osoba je teško povredjena, a dve su oslobodjene bez povreda.

Portparol opštine Švalmtal je potvrdio da su u kući bila dva agenta za nekretnine, a da je jedan od njih teško povredjen i hitno operisan.

Sudbina drugog agenta nije poznata, preneo je radio Dojče vele. Najbliže komšije porodice u kojoj je došlo do tragedije kažu da to nije bio prvi izliv besa ovog starijeg muškarca i da je u porodici često dolazilo do svadja.

Jedan od komšija tvrdi da je sa svog prozora posmatrao dešavanja u kući i navodi da je ubica bio pijan.

Očekuje se da će policija u Diseldorfu objavi u toku dana tačnu verziju dogadjaja.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.