Izvor: RTS, 06.Avg.2022, 10:36

Pensilvanija: Vatrogasac stigao na mesto požara, stradala mu deca i unučići

Desetoro ljudi, uključujući troje male dece stradalo je u požaru koji je zahvatio kuću u istočnoj Pensilvaniji, saopštila je policija. Vatrogasac volonter, koji je među prvima stigao na lice mesta, rekao je da su stradali članovi njegove porodice.
Do požara je došlo juče u opštini Neskopek, u maloj poljoprivrednoj zajednici duž reke Saskuehana, oko 190 kilometara severno od Filadelfije.

Vatrogasac volonter Harold Bejker, koji je među >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvima stigao na lice mesta, rekao je da je u kući bilo 14 osoba, od kojih su mnogi članovi njegove porodice.
Pretpostavlja da su među stradalima njegovi sin, ćerka, unučići,...
"Kada smo stigli, cela kuća je bila zahvaćena. Pokušali smo da uđemo, ali jednostavno nije bilo načina", isptičao je Bejker.
Među mrtvima je sedmoro odraslih ljudi, dva dečaka od pet i šest godina i jedna sedmogodišnja devojčica.
Tri odrasle osobe su ostale nepovređene, navodi policija u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U oblasti Lucern poginulo 10 ljudi

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2022

HARIZBURG - U požaru koji je u ranim jutarnjim časovima izbio u naselju Neskopek u oblasti Lucern na istoku američke države Pensilvanija poginulo je 10 ljudi, uključujući troje djece, saopštila je danas policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.