Papa prihvatio ostavku kardinala zbog seksualne afere

Izvor: RTS, 28.Jul.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa prihvatio ostavku kardinala zbog seksualne afere


Poglavar Rimokatoličke crkve Franja prihvatio je ostavku američkog nadbiskupa Teodora Mekerika na mesto u Kolegijuma kardinala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Papa prihvatio ostavku kardinala zbog SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA DECE

Izvor: Blic, 28.Jul.2018

Papa Franja prihvatio je ostavku američkog nadbiskupa Teodora Mekerika na mesto u Kolegijuma kardinala, naloživši mu da se "moli i kaje" dok se optužbe protiv njega za seksualno zlostavljanje ne ispitaju tokom sudjenja.

Nastavak na Blic...

Papa prihvatio ostavku američkog kardinala posle optužbi

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2018

Papa Franja prihvatio je ostavku čuvenog američkog kardinala Teodora Mekerika (88), kome je zbog optužbi za seksualno zlostavljanje već bilo zabranjeno da vrši službu, saopštio je Vatikan..."Sveti otac je primio pismo u kome kardinal Teodor Mekerik, penzionisani nadbiskup Vašingtona, podnosi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.