Papa mladim Peruancima: Ne fotošopirajte srca

Izvor: Večernje novosti, 21.Jan.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa mladim Peruancima: Ne fotošopirajte srca

Papa Franja poručio je mladim Peruancima da ih Bog voli zbog onog što jesu i da nema potrebe da "fotošopiraju svoja srca" kako bi bila savršena Papa Franja poručio je mladim Peruancima da ih Bog voli zbog onog što jesu i da nema potrebe da "fotošopiraju svoja srca" kako bi bila savršena."Znam da svi mi volimo da vidimo digitalno uređene fotografije, ali to je dobro samo za slike. Ne možemo da fotošopiramo druge, svet ili nas same. Neke slike su veoma lepe, ali potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << lažne. Uveravam vas da srce ne može da se fotošopira, jer se u njemu nalaze prava ljubav i istinska sreća", poručio je papa, prenosi AP.Kako se navodi, on je tokom podnevne molitve mladima govorio na njihovom jeziku kako bi ih ohrabrio u veri.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Papa mladim Peruancima: Ne fotošopirajte srca

Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 01:14

Papa Franja poručio je mladim Peruancima da ih Bog voli zbog onog što jesu i da nema potrebe da "fotošopiraju svoja srca" kako bi bila savršena...- Znam da svi mi volimo da vidimo digitalno uređene fotografije, ali to je dobro samo za slike. Ne možemo da fotošopiramo druge, svet ili nas same....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.