Pandemijski izgovori za Orbanove zloupotrebe vlasti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Mar.2020, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pandemijski izgovori za Orbanove zloupotrebe vlasti

Mađarski parlament ove sedmice razmatra prijedlog zakona o vanrednom stanju koji bi premijeru Viktoru Orbanu dao mogućnost da vlada dekretom bez jasnog vremenskog okvira što je prema kritičarima opasno naročito za slobodu štampe ali i demokratski sistem, koji je u protekloj deceniji znatno narušen.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pandemijski izgovori za Orbanove zloupotrebe vlasti

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2020

Mađarski parlament ove nedelje razmatra predlog zakona o vanrednom stanju koji bi premijeru Viktoru Orbanu dao mogućnost da vlada dekretom bez jasnog vremenskog okvira što je prema kritičarima opasno naročito za slobodu štampe ali i demokratski sistem koji je u Mađarskoj u protekloj deceniji znatno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.